I Samarbete med BRIS

För oss på Junior League är det en självklarhet att samarbeta med BRIS. Barn är ”a league of their own” på så många sätt och det vill vi såklart vara en del av. Därför skänker Junior League 20 kr till BRIS för varje sålt par skor. Vi älskar att man med ett köp av skor kan göra sitt barn glad, samtidigt som man kan göra världen till en bättre plats för alla barn.

Alla barn ska kunna uttrycka sig och vara precis den de mår bra av att vara. Detta vill vi bidra till genom att erbjuda skor för alla tillfällen, i alla möjliga färger och modeller. Skor är till för att slitas, springas med, hoppas med, plaska med och klättra med. Så när vi tillverkar skor till barn så utgår vi från barns behov beroende på ålder, vilken typ av sko och säsong. För oss är det självklart att skorna ska vara på barnens villkor och behov.

BRIS lever på stöd från organisationer och privatpersoner. När du köper skor hos Junior League så stödjer du också BRIS och hjälper dem finansiera sin verksamhet. Vi vill möjliggöra för BRIS att räcka till för alla de barn som behöver hjälp och stöd. Allting börjar med barnen. Kan barnen få växa upp och vara trygga och tro på sig själva så vinner vi massor. Vårt samarbete med BRIS är långsiktigt och viktigt för oss. 

För att läsa mer om BRIS, klicka här

Junior League – Vi har tillverkat skor till alla barn för alla tillfällen i över 20 år.

Gå till butik